Kweken

Insecten kweken? Wie wil dat nou niet een keer proberen? Het kan en is op kleine schaal ook niet zo heel erg moeilijk. Op deze pagina en de vervolgpagina’s laten we zien hoe je op kleine schaal voor jezelf kunt beginnen. Als je professioneel wilt beginnen, kunnen wij je helpen en doorverwijzen naar ervaren insectenkwekers, die graag hun kennis delen.

Zelf kweken

Het meest makkelijke is om te beginnen met een paar bakjes meelwormen. Lees op onze kweekpagina hoe je snel aan de slag kunt.

Het betere beginInsecten thuis kweken met de Hive Explorer

Als je de slag te pakken hebt, kun je ook aan de slag met een professionele starterskit. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden om zelf meelwormen te kweken. Je ziet op het plaatje hieronder hoe cool dit is.

Professioneel kweken

Ben je opzoek naar professioneel kweekadvies of hoe je een insectenkwekerij kunt opstarten? Wij kunnen je helpen door je in contact te brengen met professionele kwekers. Kijk hier voor meer informatie.

Insecten kwekers

Altijd al willen weten waar onze eetbare insecten vandaan komen? Op de insectenkwekerspagina vind je een overzicht van de kwekers.

Insecten bestellen

Als je graag insecten wilt bestellen, dan hebben wij het makkelijk voor je gemaakt door een overzicht op te stellen met alle insecten webshops waar je terecht kunt voor het bestellen van insecten.Share