> buffalo's > Pannenkoek met fruit en buffalo

Pannenkoek met fruit en buffalo

BEREIDING: 45 MINUTEN + 30 MINUTEN WACHTTIJD | VOOR 4 – 6 PERSONEN | HOOFDGERECHT

Pannenkoeken met fruit en buffalo

Ingrediënten

2 eieren

800 ml melk

10 gr buffalo’s

boter om te bakken

pannenkoekenmix

vers fruit (ananas, mango, banaan, bramen etc.)

stap 1

Doe de pannenkoekenmix in een grote beslagkom, breek de eieren erboven, voeg er 400 ml melk aan toe en mix met een garde of mixer tot een glad beslag.

stap 2

Voeg al roerend de overige 400 ml melk toe.

stap 3

Stamp de 10 gram buffalo’s tot kleine stukjes en voeg de buffalo’s ook al roerend toe aan de mix.

stap 4 

Verhit een de boter in een koekenpan en laat het smelten totdat het bruin kleurt.

stap 5

Schep wat beslag in de pan (ongeveer 1 soeplepel) en laat over de hele oppervlakte van de pan uitvloeien.

stap 6

Laat het beslag op middelhoog vuur stollen en beweeg dan zachtjes met de pan op en neer zodat je zeker weet dat de pannenkoek los zit.

stap 7 

Draai hem om en bak ook de andere zijde lichtbruin, herhaal dit totdat al je beslag op is en laat de pannenkoeken afkoelen.

stap 8

Rol de pannenkoeken voorzichtig op en snijd ze in plakjes. Daarna rijg je de pannenkoekrolletjes met het verse fruit aan de spiesen.

Eet smakelijk!

Toch niet zo veel zin in koken?
Ga lekker uit eten!